Saturday, April 20, 2013

Fatin Liyana In da house...

Assalamualaikum,

The beautiful and glamour Fatin Liyana in da house.. :) Who's exited?? Meeeeeee... 


Fatin Liyana in AQAR Couture


thank YoU dear Fatin sbb sudi tempah baju dgn kitorg.. Nak tempah wedding dress nnt, contact lah kitorg lg ya.. :) muahhh...xoxo.

15 comments:

  1. Kak, boleh tlg pm harga klu nak tempah dress mcm ni? Tq

    ReplyDelete
  2. boleh tglkan email add.. xpun email ke zsyiqin@yahoo.com.. thanks.

    ReplyDelete
  3. siryesly bju kak paten tuh mmg ohsem!!

    ReplyDelete
  4. Simple n gojessssss.. Nice dress ;)

    ReplyDelete
  5. waa mcm mne nk tau rate hrge dress...tok tunang jer..nk wat smple tp gempak..please reply..umh po0n dkt jer ngn kirara nie...excited nyer..uuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. utk detail, please email zsyiqin@yahoo.com. Thanks :)

      Delete
    2. in detail email... tQ ;-)

      Delete
  6. sgt cntikk . bpe ea price sya kalau sya nk tempah design mcm nie kat akk for my sis wedding .. nant sya email akk ok

    ReplyDelete
  7. saya dah email..tp akak belum reply lagi..

    ReplyDelete
  8. Hye... ni my email address.. jujuhazreen@gmail.com I nk tau if nk tmph bj cm ni berape ehh? Kain I kene provide ker u all provide?

    ReplyDelete
  9. salam.hi,boleh tahu berapa cost baju mcm fatin ni? My email " i.nurulhuda@yahoo.com.my " .tq!

    ReplyDelete
  10. salam, kalau dress mcm ni, with the lace, beads and this kind of fabric too, how much will it cost ya? faiznuripixel@gmail.com thanks :)

    ReplyDelete
  11. salam. hai sis. nak tempah dress mcm ni.. dieyananur@yahoo.com thanks!

    ReplyDelete
  12. sis, berape harga ni.? nk warna royal blue. noorainahari@gmail.com

    ReplyDelete