Friday, July 26, 2013

another Simple Nikah Dress.. (Less is More!! dear alls :)


I've been looking for this dress picture everywhere.. tak ada gambar yg clear.. ada gambar2 ini saja.. tp tetap nak tunjuk kat u alls.. :)
Dress ini menggunakan material double chiffon dan diamond appliqué di pinggang, pearl beading di veil and shawl. 

Dlm gambar ni, my sister a.k.a Owner Aqar Couture yg test baju.. bukan customer yg empunya baju..huhu..


Inilah customer yang menempah dress yg cun ini.. sebenarnya wedding beliau dah laaaaaaaaam.. Tahun lepas.. diorang Dah ada baby dah pun.. Alhamdulillah..
Tapi sebab baru jumpa gambar2 ni, jadi sy kongsikan disini.. :)

Untuk tempahan, seperti biasa.. Sila email zsyiqin@yahoo.com
atau PM di FB page kami.. click sini- AQAR COUTURE

Terima Kasih :)

1 comment: